Dit evenement is geweest

Bij dit event krijg je € 5,00 korting met je CJP pas, zolang de voorraad strekt. Je CJP-ticket bestel je gewoon online of aan de deur op de avond zelf. Het CJP-ticket is alleen geldig in combinatie met je CJP-pas.  

 

 

Wat doet een artiest in zijn drukste jaar tot nog toe? Die maakt gewoon nòg een plaat! In de sixties was het heel normaal, tegenwoordig wat minder, om binnen een jaar na je debuut al je tweede plaat te gaan opnemen. Lucas Hamming doet het. Die is niet te stoppen. Je vraagt je af, waar die de tijd vandaan haalt in het jaar met én Pinkpop en nog eens 100 shows én de 3FM Serious Request 2016 themasong Are You With Me. Het is de tomeloze ambitie die hem voortdrijft.

Luck Is For Suckers is de opvolger van het debuut HAM van eind 2015 en heeft ambitie en impulsiviteit als tekstuele rode draad door de tien tracks lopen. Maar het is géén conceptalbum waarschuwt hij bij voorbaat. ‘Het concept?’ vraagt hij. ‘Dat ben ik zelf.’ Met zijn vaste band en wederom producer Jurriaan Sielcken achter de knoppen heeft Luck Is For Suckers een andere sfeer en geluid dan HAM. Het is allemaal wat venijniger dan voorheen wat ze ervan gemaakt hebben daar in de in de Gam Studios in Waimes in de Ardennen.


“...Luck Is For Suckers rockt kortom een stuk lekkerder dan zijn meer popgeoriënteerde voorganger.” ~ OOR.nl


De eerste twee tracks Be Good Or Be Gone en Method To My Madness zijn nerveuzer en indringender, zowel qua melodie als qua ritme. Ze klinken onontkoombaar, als absolute topsingles voor de radio. Voor het artwork, een prachtfoto van Sanja Marušic uit de serie Flowers in December, is dezelfde omschrijving toepasbaar. Lucas is gegrepen door het beeld, de verbeeldingskracht en het retro-effect.

Support: Jasper Erkens

Support is er vanavond van Jasper Erkens. Een geboren Vlaming en tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Jasper Erkens is een hele grote meneer bij onze zuiderburen. Op zijn 17e won hij al een MIA (een Vlaamse Edison) voor beste debuut. Hij deed een groot aantal shows, stond op Rock Werchter (sterker nog, hij was de jongste artiest ooit op Werchter), verhuisde naar London om zich daar te ontwikkelen als songwriter en stond in het voorprogramma van Adele. Nu is zijn tweede album ‘Drawing A Line’ daar en trekt Jasper samen met Lucas Hamming het land in.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...