Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook:


Velen dachten dat hij de muziek vaarwel had gezegd. Dat hij zijn gitaar aan de wilgen had gehangen. Dat hij definitief zijn hart verpand had aan de schilderkunst. In 2014 dook Adje Vandenberg echter op met een gloednieuwe band, Moonkings. Tijdens de overweldigende show in Hedon (2015) hadden we al een onderbuikgevoel dat dit niet van korte duur zou zijn en gelukkig hadden we het bij het juiste eind. Er is een tweede album op komst en daar hoort natuurlijk ook een show bij in je favoriete poppodium!  

Vandenberg speelde wereldwijd stadions plat, scoorde twee Amerikaanse nummer 1-hits en verkocht zo’n veertien miljoen albums met de supergroep Whitesnake. Vandenberg’s Moonkings ontstond toen de rocker in 2011 het verzoek kreeg een lied te schrijven voor FC Twente ter gelegenheid van het kampioenschap van de club. Om het nummer live op te voeren ging hij op zoek naar een ritmesectie. Moonkings doken eind september 2013 de Wisseloord Studio’s in. Een begin van een nieuw avontuur, met oude vintage apparatuur. Het resultaat, een echte rock ’n roll plaat, vet en analoog. Maar tegelijkertijd fris, dynamisch en explosief als de strakste rockbands van nu.

SUPPORT: RUV

In het voorprogramma staat RUV een bluesrock trio dat zijn inspiraties haalt uit het gitaargeweld van de tweede helft van de vorige eeuw. Hedendaagse bluesrock in de lijn van Jack White en zijn Raconteurs. De band bestaat nog niet heel lang maar in de korte tijd werden er al shows gegeven op Ribs & Blues, De IJssel Stroomt Over en het Booster festival. Recent stonden ze ook in de grote zaal van Hedon als erg goed ontvangen voorprogramma van Joanne Shaw Taylor. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...