Dit evenement is geweest

Na een dagje smullen en relaxen op Lepeltje Lepeltje dansen we verder op de afterparty in Hedon! Ga zwierend de nacht in met The Mauskovic Dance Band. Zij brengen een aanstekelijke mix van afrobeat, cumbia en punk. Daarnaast is er een arsenaal aan DJ’s aanwezig om het geheel overheerlijk af te toppen.

Voor het derde jaar staat het gezelligste Foodtruck Festival van Nederland, Lepeltje Lepeltje, in en rondom het Ter Pelkwijk Park in de Zwolse binnenstad. Afgelopen jaren telkens een super sfeer, mooi weer, veel leuke mensen, heerlijk eten en drinken en veel vrolijke en zomerse muziek, waar Hedon ook bij betrokken is in de programmering.
Wat we eigenlijk nog misten is een toffe afterparty. Daar hebben we werk van gemaakt dit jaar. Op zaterdag 1 juli verplaatsen we het circus om 23:00 uur naar Hedon voor een stomende, zinderende, tropische after met twee area’s tot diep in de nacht.

De geweldige Mauskovic Dance Band zal een spetterend, uitermate dansbaar optreden geven en Soulclap (Ome Funk & Rugerio del Stereo) en Mulder zullen je de hele avond laten zweten met hun mix van Soul, Funk, Afrobeat en House.

In de chill out zullen Cabron en Serch & Miss Magnolia de fijnste sexy deuntjes draaien (vinyl only) waar je bijvoorbeeld een lekkere cocktail bij kunt drinken.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...