WHILE SHE SLEEPS (ENIGE NL CLUBSHOW!)
support: UNDAWN

Datum wo 23 aug 2017
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 15,00

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

While She Sleeps komt naar Zwolle! Het vijftal uit Sheffield gaat alweer ruim 10 jaar mee en bracht eerder dit jaar nog hun derde album You Are We uit. Gretig, venijnig en energiek als altijd, knallen kracht en melodie hand en hand je speakers uit! Vele recensenten en critici categoriseren de muziek als metalcore, maar While She Sleeps bewijst van meerdere markten thuis te zijn. Zo is Settle Down Society en de single Hurricane voor de breder georiënteerde rockliefhebber, maar gooit de band alle remmen los op het agressievere Feel, In Another Now en Wide Awake. Een aanrader voor liefhebbers van acts als As I Lay Dying  en Bring Me The Horizon (waar de band overigens ook eerder mee tourde).

support: UNDAWN

Zowel 3FM DJ Herman Hofman als 3FM DJ Kaj van der Ree zijn om; UNDAWN is het beloofde metalcore talent uit Nederland. Punt uit. ‘f*cking slikke metal’ noemden zij het, nadat de melodische metalcore formatie afgelopen januari 2017 live speelde op 3FM. Inmiddels bestaat de band 10 jaar, speelde meer dan 180 shows, deed een tour door Duitsland en Oostenrijk en verzorgde support shows voor Soulfly en Textures.

Het splinternieuwe album JUSTICE IS... is uit en de recensies liegen er niet om. Online metalmagazine Pitkings gaf het album zelfs voor het eerst sinds hun bestaan een 10/10 rating. Wat je kan verwachten? Een volledige metalcore beleving, een dynamische show vol onverwachte metal hooks. Van keiharde breakdowns, tot aan Pink Floyd jams. 

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...