Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  

 


Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor het optreden in Metropool (Hengelo) op vrijdag 24 november. Klik hier voor tickets & meer info...


 

Tweemaal achter elkaar de Grote Zaal van Hedon uitverkopen is maar voor weinig artiesten weggelegd; Rico & Sticks deden het binnen een half uur en wisten de pers landelijk wakker te schudden! Jarenlang werd er naar verlangd en met de #OpgezwolleTotNu-shows vorig jaar in Hedon werden de fans getrakteerd op een legendarische greatest hits show aangevuld met de hardste solo-tracks.

Op 21 juli is het eindelijk zover en zijn Rico & Sticks, elf jaar na het laatste gezamenlijke album, weer terug met nieuwe muziek. Vervreemdend, persoonlijk en associatief, funky, introspectief, humoristisch, en kritische hiphop met hier en daar invloeden uit acid, hardcore, reggae, techno en meer. Het lijkt weer helemaal nergens op. DIT IZM!

Na een optreden op het Lowlands hoofdpodium in 2015 volgden in 2016 een uitverkochte HMH-show en een uitgebreide tour langs de poppodia. Rico & Sticks brachten divers Opgezwolle vinyl én een carrière-omvattende boxset uit en sloten het jubileumjaar samen met Typhoon af in de Ziggo Dome. Hierna zijn ze met Kubus hard gaan werken aan nieuw materiaal dat nu het licht ziet.

"De samenwerking met Rico voelt weer aan als in onze begindagen, maar met de ervaring van nu." 
- Sticks

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...