MY BABY
PREHISTORIC RHYTHM TOUR

Datum za 25 nov 2017
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:00
Zaal open 19:00
Prijs € 19,00

Ben jij er ook bij?

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


My Baby heeft in zeer korte tijd landelijke faam weten te vergaren. Zo werd de Amsterdamse band gevraagd als support voor Seasick Steve in Engeland, sleepte ze met het album Shamanaid een Edison binnen, gingen ze op tour in Zuid-Afrika en stonden ze voor het eerst op het fameuze Glastonbury. Al die uitstapjes zijn leuk maar de band is nog lang niet klaar met hun zegetocht en de eerste belangrijke veste die verovert moet worden is toch wel Nederland. Daarvoor gaat My Baby graag één, twee of honderd stapjes verder dan andere bands op het podium. Het nieuwe album Prehistoric Rhythm is een sjamanistische reis waarbij je live niet alleen muzikaal wordt weggeblazen maar waar de visuals de reis compleet maken. My baby heeft de afgelopen jaren leren kruipen en is klaar om nu te gaan rennen! 


"My Baby speelt een strakke, flitsende set die verraadt dat de Amsterdammers niet hoeven te vrezen voor die andere grote shows op hun agenda (Isle Of Wight en Glastonbury). Oerkracht in een eigentijds jasje." ~ OOR


 

 

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...