Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Op zondag 16 juli vindt de eerste editie van de Zwolle Urban Trail plaats. Dit is een bijzondere loopervaring van ongeveer 10 km door verschillende Zwolse gebouwen. De start- en de finishlocatie ligt nabij het centrum. Vanaf hier volgen de lopers de route door de binnenstad van Zwolle. Hedon is opgenomen als locatie in dit bijzondere parcours!

De Zwolle Urban Trail is onderdeel van de landelijke Urban Trail Series. Wegens het succes van het razend populaire loopconcept worden de Urban Trails in 2017 in maar liefst 9 Urban Trail steden georganiseerd.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...