Dit evenement is geweest

Uitverkocht

 

Fresku en MocroManiac, gooi het in de mix en je hebt het lekkerste hiphop sapje ooit! Fresku wordt al enkele jaren als één van de grootste rappers van Nederland gezien met zijn klassieke albums Fresku en Maskerade, zijn megahit Twijfel en de ene na de andere award die hij binnensleept! Enkele andere nummers waar je Fresku van kan kennen zijn Nooit Meer Terug, Zo doe je dat en natuurlijk Kreeft. Bij MocroManiac begon het allemaal met platinahit Hindabuilding met zijn ex rapgroep Hydroboyz, daarnaast kan je de Amsterdammer kennen van zijn vele samenwerkingen en 101barz sessies die stuk voor stuk garant staan voorr een straathit, met een onnavolgbare Amerikaanse flow.

De twee leerden elkaar kennen in 2015 en werkten eerder samen op hit de Kreeft en op Testosteronbommen. Eind maart brachten ze een gezamenlijk album genaamd Juice uit. Op het album hoor je de best of both worlds met politiek geladen teksten gebracht met kenmerkende humor, vlotte rhymes en funky Teemong beats waarvan single Witlof meteen 3FM megahit werd, en veel besproken werd vanwege de politieke lading ervan.

Aan een voorprogramma doen we vanavond niet. Fresku & MocroManiac nemen Pietju Bell, Braz en DJ FunktionalJ mee en draaien de avond naadloos in elkaar. Een heerlijke hiphop revu zoals ze recent nog deden op Into The Great Wide Open! Ook op WOO HAH! stonden de heren samen op het podium en hoe dat eruit zag zie je hieronder!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...