Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.Bezoekers bekeken ook:


Singlefeestje wordt 5 jaar, en dat moet gevierd worden! Extra vlaggen, ballonnen én feestsingletjes zodat het dak er he-le-maal afgaat! En taart natuurlijk!

Wat we précies van plan zijn, houden we nog even geheim. Maar verwacht alle gekheid op een stokje, Singlefeestje wordt maar één keer 5 jaar!

Jij komt toch ook?

Wij nemen bakken met duizenden cd-singles mee waar je met je beste vrienden in kan bladeren terwijl je zeemzoete herinneringen ophaalt. Van The Spice Girls tot Justin Bieber. Van Sean Paul tot Kings Of Leon. Van de nieuwste dance tot de classics uit de jaren 80. Kies je favoriete single en geef hem aan de DJ. Die draait ze dan!

Kies. Geef. Dans. Singlefeestje!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...