Dit evenement is geweest

Kim Janssen is geboren in Nederland maar opgegroeid in Azië, waardoor hij het grootste deel van zijn jeugd doorbracht in Bangkok en Phnom Penh en zijn tienerjaren in Kathmandu. Zijn muziek kan pop genoemd worden, waarbij klassieke en orkestrale arrangementen gemixt worden met grande pop en Kim’s vocalen -op het ene moment neuriënd als Bill Callahan, op het anderehoog fasetto. Strijkers en blazers omringen rustige ballades en uitbarstingen van maximalistische pop, terwijl Kim herinneringen van nachten in Loi Krathong, aardbevingen en politieke onrust verbindt met een huiselijk beeld van voortuinen, verjaardagsfeestjes en Chinese restaurants.

 

SUPPORT: CHRISTOF

Tijdens deze hele tour neemt Kim Janssen zijn collega singer-songwriter Christof mee als support, zo ook vanavond in Hedon! Christof is geboren in het Brabantse Handel maar besloot hij naar Ierland te verhuizen om daar fulltime muzikant te worden. Later verhuisde hij naar Londen en daar kwam zijn carrière pas echt goed op gang. Hij mocht als soloartiest het voorprogramma doen van bands als The Boxer Rebellion, The Staves en Bear’s Den. In 2016 werd hij zelfs gevraagd om toe te treden tot Bear’s Den waarmee hij op festivals als Glastonbury, Pinkpop en Rock Werchter speelde. Ook deed hij een tour in de Verenigde Staten. Tussendoor weet Christof nog tijd te vinden om aan nieuw solo materiaal te werken. Zo bracht hij vorig jaar de EP Montreal uit komen er dit jaar meer indiefolk tracks uit van Christof!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...