Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook: 


Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks komen de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes laten horen. Namen als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation en veel meer hebben al de woofers op de proef gesteld. Zoals je van ons gewend bent, halen we wederom de fijnste artiesten in huis om je donderdagavond fijntjes in te vullen. 

SJAMSOEDIN 

Je kent hem misschien van Nobody Beats The Drum, maar als solo-artiest beat Sjamsoedin die drum met zijn zelfgebouwde modulaire synthesizer!. De altijd experimenterende Sjam laat in september zijn creativiteit horen zien en voelen tijdens Strohm. Verwacht een warme en diepe sound gecombineerd met Sjam’s liefde voor klassieke hardwares als drumcomputers, synths en effecten. 

 

SONURBER 

Sonurber is een 27 jarige DJ/Producer uit Zwolle die z'n rust heeft gevonden in zijn muziek na het zien van de film Berlin Calling van Paul Kalkbender. Sfeervol, diep, duister, melodieus en energiek maar boven alles genietbaar voor elk moment! Sonurber heeft inmiddels al gedraaid bij een aantal grote venues als Club Air, Tivoli, ATAK, Subsonic, Hedon en Burgerweeshuis. Daarnaast heeft hij ook gedraaid op festivals als Amsterdam Open Air, Pleinvrees, Next Mondays Hangover en Bevrijdingsfestival. Na zijn geweldige liveset op Strohm in mei mag hij deze avond nogmaals laten zien en horen wat hij in huis heeft. En dat is nogal wat. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...