25 YEARS OF RAGE AGAINST THE MACHINE

Datum vr 01 dec 2017
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 17,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Bezoekers bekeken ook: 


Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat het verpletterende debuutalbum van Rage Against The Machine verscheen. We brengen daarom een groep eredivisie artiesten samen die deze muzikale mokerslag integraal uitvoeren. De ritmesectie bestaat uit zwaargewichten Tim van Delft en Jop van Summeren (De Staat). Gitarist Tom Sikkers (Daybroke, Brotherhood Foundation) levert het kenmerkende staccato gitaarspel. Zij leggen die strakke basis waarop verschillende zangers de messcherpe teksten van Zack De La Rocha spuwen.

Afwisselend zijn dit de frontmannen- en vrouwen:
David Achter De Molen (John Coffey) 
Roy Smolenaars (Memphis Maniacs) 
Marco Roelofs (Heideroosjes / STAVAST) 
Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy)  
+ mystery guests 

Met gepaste eerbied maar dezelfde woede brengen ze alle klassiekers! Van Bombtrack tot Fistfull Of Steel en natuurlijk Killing In The Name Of..


“Fuck you, I won’t do what you tell me!”Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...