Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

RICO & GUAN

Grote Zaal
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

sep.

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

DEEP

  • Datum
  • LocatieGrote Zaal
  • Leeftijd18+

Deze voorstelling is geweest

DEEP

Het langst lopende feest van Hedon; DEEP keert eindelijk weer terug! Technoliefhebbers komen zaterdag 23 september weer aan hun trekken, want het iconische feest haalt alles uit de kast om een editie neer te zetten waar liefhebbers het nog lang over gaan hebben. In acht jaar tijd hebben de beste techno DJ’s al de eer gehad om de bezoekers uit hun plaat te laten gaan op de grootste dansvloer van Zwolle. Zaterdag 23 september is het de beurt aan één van de pioniers van de “Swedisch Techno Sound”; Joel Mull en de explosieve Berlijnse DJ Stephan Hinz. Resident Roy El Kei knoopt de avond aan elkaar vast met zijn welbekende harde techno sets en heeft het online technoplatform Ravedans weer uitgenodigd om een eigen stage te hosten.

 Joel Mull


Sinds 1993 actief als DJ en Producer, muziek uitgebracht met namen als Cari Lekebusch, Robert Leiner, Adam Beyer en Jesper Dahlbäck en pionier in wat nu bekend staat als de “Swedish Techno Sound”; dan hebben we het natuurlijk over Joel Mull!

Halverwege jaren ’90 verhuisde Joel Mull naar Hamburg en werkte daar 3 jaar als resident DJ in een van de grootste techno clubs van Duitsland; Unit Club. Een belangrijke periode voor hem, want daar leerde hij het sturen van de energie van het publiek, van opwarm sets tot 10 uur durende marathon sets. Joel is constant aan het touren met elk weekend wel een gig in de grootste clubs en festivals.

 

Stephan Hinz

De explosieve sets van deze man laten elk raver in verwondering achter, smachtend naar meer! Nadat hij de scene binnenstormde met zijn nummer “Doch”, heeft de carrière van deze oud-stagiaire van Hans Zimmer stratosferische hoogtes behaald.

Hinz’s skills in de studio en op de dansvloer hebben van hem “clubber’s choice” gemaakt, wat resulteerde in boekingen met gerespecteerde promotors als Awakenings, Londen Warehouse Events, LEAF Londen en HYTE en boekingen in clubs als Gashouder (Amsterdam), Amnesia (Ibiza) en Baum (Colombia).

Roy El Kei

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominent rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Record, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics. Na getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van Techno Elites. (www.royelkei.com)

 

Ravedans

Ravedans is een online technoplatform uit Zwolle dat binnen twee jaar enorm gegroeid is en dat zich wereldwijd richt op technofans en dancemoves. Hun video’s werden al miljoenen keren bekeken op social media en inmiddels is Ravedans een stapje verder en heeft vaker een stage gehost tijdens DEEP.