Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Fire in the disco
Fire in the Taco Bell
Fire in the disco
Fire in the gates of hell

Danger, danger! High Voltage! De prettig gestoorde Amerikaanse rockband Electric Six brak wereldwijd door met hun single Danger, High Voltage! waarbij niemand minder dan Jack White verantwoordelijk is voor de achtergrondzang. Wist je dat? Het is niet alleen deze hit wat de jongens zo sterk maakt. Het nummer Gay Bar ken je vast ook nog wel. Electric Six is een band die op tal van grote zomerfestivals speelde van Lowlands tot Lollapalooza. Veertien studioalbums staan er inmiddels achter hun naam altijd feest. 

Support: Mutant Monster

Als voorprogramma neemt Electric Six de Japanse punkrock band Mutant Monster mee. Drie dames die zichzelf MM Girls noemen. Ze spelen veel maar Europa is nog redelijk onontgonnen gebied. Een prachtige kans dus om deze geweldige band eens live aan het werk te zien. Het afgelopen jaar brachten ze hun nieuwe EP 'ABNORMAL' uit.

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van My Baby geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...