Dit evenement is geweest

Onslaught komt naar Hedon! Nadat zij hun show op Hedon Zwaar Nieuwjaar 2015 helaas moesten cancelen, komen ze dit nu goedmaken! En ze komen niet alleen! Gesteund door het Deense Artillery, zonder twijfel één van Europa’s eerste exponenten van het Thrash Metal genre, is de Thrash ‘Till Death Tour een pure hommage aan de jaren 80 Thrash metal.

UK Thrash legendes ‘Onslaughtʼ zijn één van de meest explosieve en controversiële Metal acts die de UK ooit voort bracht. Zij hebben 3 legendarische albums uit de jaren 80 op hun naam (Power from Hell / The Force / In Search of Sanity) en ontelbare shows over de hele wereld achter de rug en ter ere van het 30 jarig bestaan van The Force zullen zij die deze avond dan ook in zijn geheel uitvoeren.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...