Dit evenement is geweest

Gratis

Oost Wanted is een Nederlandstalig rapduo uit Overijssel. Na twee jaar productief bezig te zijn geweest hebben de jongens op plaatsen door het hele land opgetreden en een debuutalbum op hun naam staan. Deze kwam op 2 september 2016 uit in ‘thuishaven’ Hedon en werd gekenmerkt door een rauwe sound en creatieve teksten.

Na september hebben de jongens echter niet stilgezeten. Inmiddels zijn de eerste tekenen zichtbaar van een kleine metamorfose als het gaat om de sound. Oost Wanted wil met de release van de EP ‘Niet Lullen Maar Dansen’ een breder publiek aanspreken. De recent uitgebrachte single ‘Dichterbij’ is hier een voorbeeld van, maar de EP belooft voldoende aan diversiteit te leveren. Van house tot moombahton: Oost Wanted laat zien elk genre aan te durven pakken. Met ophitsende tracks die niet zouden misstaan in je plaatselijke club beloven zij er elke show een grandioos feest van te maken. Dit wil je niet missen als je van een feestje houdt!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...