Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook:De Canadese punk- en noiserockband  METZ staat garant voor een flinke bak herrie. In de goede zin van het woord, want een optreden van METZ is een adrenalinekick die de hele setlist door alleen maar piekt. Het zelfgetitelde debuut van de band sloeg in 2012 in als een bom. Met inspiratie uit de post-hardcore en het ruigere Nirvana werk heeft menig speaker het debuut niet overleeft. Opvolger II bracht een meer uitgebalanceerd geluid. Iets vriendelijker voor je boxjes (maar dan ook echt maar iets..) en meer evenwicht tussen overstuurde gitaren en melodie. In september verschijnt alweer de derde plaat van de Canadezen, genaamd Strange Peace. En we vermoeden dat die peace voor METZ een rekbaar begrip is! 

BRIAN CASE

Het voorprogramma van Metz is Brian Case, frontman van de uit de Chicago afkomstige rockband Dissapears. De muziek van Brian is open en minimalistisch waarmee hij een brug slaat tussen post punk en art rock.

THE DAILY INDIE

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan de tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...