Dit evenement is geweest

Gratis

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om nieuw talent te presenteren waar bands ruimte krijgen om zich te presenteren en publiek (gratis) kan genieten van de acts.

In samenwerking met de leden van de Hedon Reünie van 1973 – 1993 kondigen we graag deze bandrevival aan op 1 oktober.

Een afwisselend programma met voor ieder wat wils. 4 goede, entertainende acts zijn gestrikt die bovendien een mooi beeld geven van muzikaliteit uit de voorbije Hedon jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw. Maak je klaar voor: Medusa, Rosa Sky, Not the John Wayne Orchestra en Vopo’s.

Medusa

Een mengeling van Jazzrock en Fusion, opgericht rond 1975, dat is Medusa. De vorig jaar overleden Roy Kuschel heeft lange tijd deel uitgemaakt van deze band. Andere bandleden die voor deze speciale gelegenheid samenkomen: Eric Raayman, Henk Zomer, Sola van Motman en Henny Reinders.

Rosa Sky

Alhoewel deze band niet bestond in de vorige eeuw, hebben de muzikanten in de vroege jaren tachtig in ten minste 12 ‘Hedonbands’ en Hedongelegenheden doorgebracht. Rosa Sky is een authentieke, gepassioneerde indie- pop band die semi akoestisch met elektrische uitspattingen en meerstemmige zang combineert. Hun nummers variëren van grote breekbaarheid tot rauwe uitschieters, zowel semi akoestisch als opzwepend elektrisch. Bandleden: Nicole Schouten, Ben Jasink, Henk Mellema, Rene Holthuis en Marleen Santen.

Not The John Wayne Orchestra

Deze band figureert de Jaren negentig. De heren omschrijven zichzelf als een cowpunk-folkband. U bent gewaarschuwd: de muziek heeft een extreem hoog ‘Yihaaahh’ gehalte. Bestaande uit Leen den Braber, Dick Rietberg, Taco Pieters, Jeroen Bos en Joost Engelberts.

Vopos

Deze punkband heeft Zwolle in de jaren 80 op de kaart gezet. Ze waren razend populair in het toenmalige puntcircuit en ook daarna. De band heeft diverse formatiewisselingen gekend maar ze zijn nooit opgehouden met spelen. Voor deze gelegenheid zullen ze natuurlijk veel punknummers uit de jaren 80 ten gehore brengen. De Vopo’s zijn: Theo de Grebber, Frans J de Grebber, Tom van der Storm en Marcel Linden.

Niet alleen hebben we deze 4 mooie bands, maar ook Max van Maria, Jimmy Hielkert and friends en Trumpet Ronny with friends zullen u tussen de optredens door verrassen met hun muziek in de foyer.

Hedon Presents wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...