Dit evenement is geweest

Reggae Yard is back, en hoe..!?! Na een lange zomerstop zijn we op 23 september terug met niemand minder dan Waxfiend en Maikal X, dé grondleggers van JAMROCK! Samen met deze grootheden nemen wij je mee op een trip naar Jamaica! Ga los op de dikste reggae en whine op de lekkerste dancehall. Hier en daar kun je zelfs een uitstapje naar soca en afrobeats verwachten!

WAXFIEND & MAIKAL X

Deze mannen hebben eigenlijk geen introductie nodig, vanaf het eerste uur zijn ze verantwoordelijk voor de Jamrock feesten in Amsterdam. Daarnaast is Waxfiend de persoon achter het concept Encore en heeft Maikal X a.k.a. Shyrock wereldwijd succes gehad als onderdeel van Postmen. Deze avond gaan ze weer als Jamrock Sound achter de decks, ééntje die je absoluut niet wil missen!


IREY SELECTA

Inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse reggae/dancehall scene. Vanaf 2011 organiseert hij 'Reggae Yard' in Zwolle, daarnaast draait hij zowel solo als onderdeel van 'Herbalize-It' op vele plekken in Nederland en daar buiten. Ook kun je hem kennen van de verschillende mixtapes die hij heeft uitgebracht.

DJ BERKUM

Deze naam heb je in Zwolle vast al eens eerder gehoord, DJ Berkum is dé urban ambassadeur van Zwolle en organiseert ook het hip-hop feest LUX in Hedon. Ook is dancehall één van zijn specialiteiten en dit zal je ook deze editie zeker weer terug horen in zijn set!JR KENNA

Reggae Yard's vaste host en MC, daarnaast een getalenteerde reggae en dancehall artiest waar je in de toekomst nog veel van gaat horen! Jr Kenna heeft al veel tracks op zijn naam staan, o.a. samenwerkingen met Fajah Lourens, Chuckie & Childsplay. Vind z'n muziek op Spotify, YouTube of Soundcloud!

DAVE

Voor sommigen is Dave misschien een nieuw gezicht in Zwolle, maar deze in Almelo woonachtige MC met Jamaicaanse roots heeft al jaren ervaring bij "Herbalize It", ook wel bekend als "The European Party Machine". Deze naam zal hij de komende Reggae Yard ook weer eer aandoen!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...