Dit evenement is geweest

Na het uitverkochte en succesvolle openingsevent van Bluesworld Collective op 15 juni jl. keert het collectief terug naar Hedon en wel op donderdag 7 december. Bluesworld Collectieve bestaat uit een leger van speciaal geselecteerde muzikanten, allen bekend uit de hedendaagse gerenommeerde bluesscene van Nederland.

De uitzonderlijke kracht van het collectief is dat de muzikanten in verschillende muzikale samenstellingen (bijvoorbeeld in duo’s, powertrio’s, zevenmansformaties en alle overige combinaties ) een nieuwe muzikale invulling geven aan het bluesrepertoire. Een optreden van het collectief is hierdoor altijd een unieke gebeurtenis voor de muzikant zelf, maar in de eerste plaats voor de toeschouwer. Bluesworld Collective staat garant voor een geweldige show.

Dit keer met minimaal tien andere muzikanten uit het collectief en nieuw repertoire, dus een volledig nieuwe show voor zowel muzikanten als publiek! Dat het een groot spektakel gaat worden is zeker en verrassingen zullen er zeker zijn. De blues stoommachine zal de hele avond in wisselende samenstellingen op volle kracht draaien. Zorg dat je erbij bent en koop alvast kaarten.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...