ARENA

Datum vr 04 mei 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:15
Zaal open 20:30
€ 25,50 (vvk) 
€ 29,50 (deur) 

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets  

Arena werd in 1995 opgericht door Mick Pointer (ex-Marillion). Met meer dan twintig jaar podiumervaring en tal van albums heeft de progressieve-rockband een behoorlijk repertoire om uit te kiezen. De Britse rockers stonden in 2015 voor het laatst in Hedon en lieten toen een geluid horen wat in het verlengde van bands als Marillion, Yes en Genesis klinkt. Van symfonische rock, stuwende drums tot scheurende gitaren, de band beheerst het allemaal tot in de puntjes.

De tour die Arena in 2018 gaat doen zal ongetwijfeld een volgend hoogtepunt zijn in het bestaan van de band. Ze brengen voorafgaande aan deze uitgebreide internationale tour niet alleen hun nieuwe album Double Vision uit, maar vieren tevens het twintig jarig bestaan van hun populairste album The Visitor. Om dit album te eren zullen ze The Visitor vanavond in Hedon integraal spelen.

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...