HAPPY CAMPER

Datum vr 15 dec 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 13,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Happy Camper is terug! In het najaar verschijnt het nieuwe album Gravity. Ter ere van dit derde studioalbum speelt de band voor het eerst sinds zes jaar weer in Hedon. Happy Camper is niet zomaar een band maar een bonte verzameling aan topmuzikanten rondom muzikant, producer, componist en animatiemaker Job Roggeveen. De band laat weten tijdens deze tour de randen van de synthpop en elektronica op te zoeken zonder dat kenmerkende en blije Happy Camper gevoel op te offeren. Een eerste preview is al te horen in Easy Way Out en Go Home, de eerste twee singles van het nieuwe album.

Met behulp van gastartiesten als Janne Schra, Blaudzun en Tim Knol bracht Roggeveen eerder twee albums uit vol gearrangeerde pop, beïnvloed door chansons en filmmuziek. Happy Camper ontwikkelde zich tot een omvangrijke audiovisuele live-ervaring, met een bezetting van soms wel twintig muzikanten. Hoe de komende tour eruit gaat zien blijft nog even een verassing maar dat elke serieuze muziekliefhebber dit moet zien staat als een feit boven water. 

Dat de bovenstaande video's een kenmerkende eigen stijl hebben is geen toeval: Roggeveen is tevens onderdeel van animatiestudio Job, Joris & Marieke. Hun korte film A Single Life werd in 2015 genomineerd voor een Oscar binnen de categorie Best Animated Short Film. We hebben hier dus te maken met een artistieken duizendpoot.

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...