YUNG NNELG (BRIES)
SUPPORT: LEAFS

Datum za 28 okt 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 11,50
Bestel tickets

Yung Nnelg komt ter ere van zijn nieuwe EP Serena naar Hedon! Met Contra wist Yung Nnelg een prominente plek binnen de Nederlandse hiphopscene te claimen. Daarvoor brak hij al door met underground anthems als Chamos en Tempo afkomstig van zijn debuut EP Fox P2.

Dat 2017 een lekker jaar is voor Yung Nnelg mag duidelijk zijn, hij stond in een uitverkochte Paradiso, deed optredens op Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Woo Hah! en stond op Appelsap. Het najaar is gereserveerd voor de zalen waaronder Hedon. Dat hij hoog inzet blijkt, deze show is onderdeel van Yung Nnelg’s Grandslam Tour. 

SUPPORT: LEAFS

Support is er van Leafs. Het jonge talent uit Almere kwam dit jaar met zijn debuut-EP FEALS wat volledig werd geproduceerd door Noah’s Ark producer Ramiks. Samenwerkingen zijn er met Bokoesam en Yung Nnelg, niet zo vreemd dus dat laatstgenoemde Leafs meeneemt op tour.

BRIES

Bries is dé hiphopavond in Hedon waar de populairste rappers van het moment hun opwachting maken. Verfrissend als een nieuwjaar duik, van trap tot boombap, elke vlinderslag mondt uit in een storm aan energie, chaos en bovenal goede hiphop. Gastheren van Bries zijn de heren van de Zwolsche rapformatie De Alliantie. Zij hosten de avond op de manier zoals je dat van hen gewend bent, soms smerig en toch deftig als een Frans kaasje. DJ Berkum draait de nieuwste R&B en hiphop tracks waardoor het van begin tot eind één grote turn up is!

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...