Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

In samenwerking met  Hedon Productiehuis organiseert de Grote Prijs van Nederland de Grote Prijs Masterclass met o.a. leden van Di-rect en Paceshifters. Ooit stonden zij voor dezelfde uitdagingen als de nieuwe generatie popartiesten nu en wisten deze te tackelen om grote stappen te maken in hun carrière. Tijd om hun geleerde lessen te delen in deze Grote Prijs Masterclass.

De Grote Prijs gelooft in de potentie van de Nederlands popmuzikant en dat deze een opstapje nodig heeft om door te breken. De stap van talent naar de muziekmarkt vraagt namelijk niet alleen om goede muziek, maar ook om een goed netwerk en zakelijke en promotionele skills. De Grote Prijs biedt muzikanten daarom kans om aan deze skills te werken met de volgende programmaonderdelen: Grote Prijs Competitie, Grote Prijs Talent Programma en Grote Prijs Masterclasses.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...