Dit evenement is geweest

LET OP: in tegenstelling tot wat op de tickets staat gaan de deuren van Hedon pas om 20:00 open! De eerste band staat om 20:30 op het podium. 


Bezoekers bekeken ook:


CKY komt naar Hedon! De band rondom Chad Ginsburg, Matt Deis en Jess Margera (inderdaad, het broertje van Bam Margera) wat haar sporen ruimschoots heeft verdiend in de skate punk scene, heeft met hun nieuwe album The Phoenix weer een goede reden om de wereld in te trekken. Na een groot aantal jaren waarin de band bijna niet live te zien was speelden ze in 2017 maar liefst 41 shows in het kader van de Warped Tour en komen ze in december eindelijk ook naar het vaste land van Europa.

Het nieuwe CKY album The Phoenix werd opgenomen in de Rancho De La Luna studio in Californië waar ook de beroemde, aan The Eagles of Death Metal gelieerde, Dessert Sessions werden opgenomen. CKY had met The Phoenix als doel een pure en rauwe rock ’n roll plaat te maken en is dan ook zéér blij met het eindresultaat. The Phoenix is het vijfde studioalbum van de band en het eerste album sinds 2009.

De bandnaam CKY komt van Camp Kill Yourself een groep vrienden uit West Chester, Pennsylvania waaruit CKY ontstond, maar ook de CKY Crew, een beroemde groep skaters met o.a. Bam Margera. Het meeste naam verwierf het dorp en de groep vrienden door de televisieprogramma's Jackass en Viva La Bam waarin CKY regelmatig te zien was.

SUPPORT: LIONIZE

Als voorprogramma neemt CKY vanavond Lionize mee naar Zwolle. De Amerikaanse rockformatie die in september van dit jaar met hun nieuwe album Nuclear Soul komt stond vorig jaar voor het eerst in Nederland maar heeft in hun thuisland een grote schare fans. Je kan hun geluid indelen ergens tussen Led Zeppelin en inderdaad: CKY.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...