Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Alien Ant Farm komt voor hun enige Nederlandse clubshow naar Zwolle! In 1999 leggen de mannen uit Californië de lat meteen hoog door hun debuutalbum de titel Greatest Hits mee te geven. In 2002 braken ze wereldwijd door met hun Michael Jackson cover Smooth Criminal, wat ze het herkenbare Alien Ant Farm sausje gaven. Sindsdien wist de Amerikaanse rockband miljoenen cd’s te verkopen met hun mix van stadion rock en nu-metal.

Na shows op Pinkpop en in Amsterdam is het optreden in Hedon slechts het derde optreden op Nederlandse bodem wat de band in een tijdsbestek van vijftien jaar geeft. Realiseer je dus hoe uniek deze show is en grijp je kans deze band live te zien! 

SUPPORT: SOIL

Als support neemt Alien Ant Farm hun vrienden van Soil mee. Deze band uit Chicago brengt op 15 september hun compilatiealbum SCREAM: The Essentials uit met daarop een compilatie van hun hits. Soil speelde met hun stevige nu-metal en rauwer rock op festivals als Ozzfest en het beruchte Download Festival in Donnington Park en heeft inmiddels ruim twintig jaar podiumervaring. Kom dus op tijd want deze show wil je ook niet missen.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...