Dit evenement is geweest

Soulzangeres Kris Berry geeft op vrijdag 29 december voorafgaand aan haar concert een intieme kleedkamer sessie en jij kan kans maken om erbij te zijn! Om kans te maken stuur een mail met je naam en transactienummer voor het optreden van Kris Berry naar marcom@hedon-zwolle.nl.

Kris Berry is terug! Met het nieuwe album Berry Street onder haar arm is de soulzangeres klaar om de zalen in te duiken. Berry die op festivals als North Sea Jazz, Eurosonic Noorderslag, Milkshake en Wicked Jazz Sounds stond is een bekende naam in het wereldje. Met haar single Let Go, die ze samen met Perquisite opnam scoorde ze al eens de Megahit op NPO 3FM. Nu is daar dan eindelijk het langverwachte nieuwe album Berry Street.


Op Berry Street komen mijn herinneringen en dromen samen. Het laat zien wie ik nu ben, maar ook waar ik vandaan kom. Mijn eigen omschrijving is ‘jaren negentig gospel pop’. Waar ik vroeger zong over heartbreak, gaat het nu meer over hoop en empowerment. Dat geeft de muziek een vurige energie. Het mooie is dat je die energie versterkt door hem te delen met anderen.

Kris Berry - Popmagazine Heaven


  

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...