Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

High Energy Events is back in business en heeft weer gruwelijk veel zin om iedereen maximaal te zien beuken! Ben jij ook wel weer toe aan een dik hardstyle feestje? Dan hebben wij goed nieuws voor je… Op zaterdag 21 oktober is Hedon namelijk opnieuw het decor voor gloednieuwe editie van RAWdefinition!

Bekijk hieronder de line-up en zorg jij dat in de voorverkoop je ticket bemachtigd om teleurstelling te voorkomen. Tickets kosten slechts €15,- (ex. fee) en zijn verkrijgbaar op www.rawdefinition.com of bij een van de 450 Primera winkels in NL.

LINE-UP:
Act of Rage
Chain Reaction
X-Pander
RVAGE
Enemy Contact
MC Zero

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...