Dit evenement is geweest

Gratis

Hedon Zwaar is weer terug en brengt jullie deze keer een avond vol zwartgalligheid en duisternis. Drie bands zullen hun opwachting maken en de Kleine Zaal van Hedon hullen in duisternis en wanhoop: The Shiva Hypothesis, Misanthropia en afsluiter Fenris zullen je trommelvliezen gaan teisteren tijdens de black metal editie van het vertrouwde concept.

Fenris

Headliner Fenris werd op gericht in 1997 en bestaat dit jaar twintig jaar de band heeft dus heel wat jaren ervaring in het combineren van bulderende vikingmetal met schroeiende black/death metal. Soms verblindend snel, soms atmosferisch maar altijd melodisch en dynamisch. De wortels van de band zitten verankerd in Noordse en Germaanse mythologieën. Een trotse headliner dus op deze speciale editie van Hedon Zwaar.

Misanthropia 

Misanthropia werd in 2006 opgericht en maakt moderne symfonische black/deathmetal. Met hun debuut Rise of Necropolis en tweede album Slang Des Doods onder de arm deden ze een groot aantal shows in zalen en op de festivals. In 2015 wisselen ze van bezetting en starten met het opnemen van hun derde album Omerta wat sinds media vorig jaar in de winkels ligt.

The Shiva Hypothesis

The Shiva Hypothesis speelde al eerder in Hedon en wel tijdens de Overijsselse voorronde van de Metal Battle 2016, deze voorronde wisten ze toen ook te winnen. De band borduurt voort op tradities in de black en death metal, maar maakt daarnaast ook gebruik van elementen uit andere genres. De muziek kenmerkt zich door een sterke atmosfeer en gelaagde muzikale en vocale variatie.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...