Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook:


Na een uitverkochte eerste editie van het seizoen, keren we dubbel zo hard terug op zaterdag 18 november met dit keer een THROWBACK editie! De hele nacht door alleen maar R&B en Hiphop classics met alleen maar de beste DJ’s van vroeger en nu achter de Turntables. Voor een Throwback Edition zetten we dan ook titanen achter de decks; SNELLE JELLE en TURNE.

Snelle Jelle

Snelle Jelle is een Amsterdamse producer en DJ die al meer dan tien jaar samenwerkt met de grootste namen uit de industrie. Hij draait in verschillende clubs door het hele land. Hij zit in het vaste DJ team van Encore, dé wekelijkse clubavond in de Amsterdamse Melkweg. Zijn producties kwamen o.a. langs bij de radioshow Diplo & Friends en als producer werkte hij samen met namen als Gers Pardoel, Sjaak, Adje, Kraantje Pappie, The Opposites en The Partysquad. Snelle Jelle staat garant voor een energieke set vol dansbare bangers. 

Turne

Turne Flynn Edwards is een ras echte Amsterdammer met Amerikaanse roots. Al jarenlang is hij een van de echte smaakmakers in de Amsterdamse DJ booths. De beste man mixed vrijwel alles, maar staat bij velen bekend als een van de meest toonaangevende hiphop DJ’s van Nederland. Wat zich uiteraard reluteerd in ontzettend veel skills en techniek. De kans dat je als beetje partyganger nog nooit een Turne-set hebt meegemaakt is te verwaarlozen. Naast feesten rocken heeft Turne ook een flinke lijst mixtapes op z’n cv staan. Misschien wel de bekendste is de “Turne It Up: a dedication to Dilla” die hij in 2006 maakte voor zijn muzikale held J Dilla. Hoewel deze een dubbele lading kreeg, omdat Dilla een dag na het afronden ervan kwam te overlijden wordt die nog steeds geroemd als een van de beste Dilla-tributes out there. Of zoals de legendarische Jazzy Jeff zei: “Turne It Up is one of the best mixtapes I have ever heard.”

DJ Berkum 

Deze naam heb je in Zwolle vast al eens eerder gehoord, DJ Berkum is dé ambassadeur van Urban muziek in Zwolle. Zo kan je hem kennen van het succesvolle feest Reggae Yard maar ook als organisator en resident van LUX. Ook buiten Zwolle komt er steeds meer bekendheid aan, dus hou DJ Berkum in de gaten. En natuurlijk kan El Patron dan ook niet ontbreken op deze editie.  

DJ Low-Reply

Lid van Condance, Filosofisch mega wonder en achter kleinzoon van de poolse filosoof Platoski. Hij zal naast zijn mentale krachten tijdens LUX ook zijn muzikale krachten laten gelden. Low-Reply voelt zich lekker in het warme nest van LUX en die warmte brengt hij graag over naar het publiek.Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...