Dit evenement is geweest

Dit feestje is bedoelt als afterparty van de HBO Bruisweek maar omdat we ons voor kunnen stellen dat je, ook als je niet begonnen bent met een studie in Zwolle, dit feestje niet wilt missen bieden we een beperkt aantal reguliere tickets aan!

 


Bezoekers bekeken ook:


Het Lijkt alweer zo lang geleden, met weemoed kijken wij terug op de Bruisweken 2017 *snik. Maar in plaats van een jaar wachten tot wij ons weer in de Bruisweken sfeer kunnen onderdompelen organiseren wij nog één keer een ultieme Bruisweken (after)party! En een ultieme afterparty vraagt om ultieme gastheren en die vonden wij in de vorm van de feestmachine: 'De Grote Karaoke Show'.

DE GROTE KARAOKESHOW; KIES JE LIEDJE, PAK DE SPOT, STEEL DE SHOW!

Dé avond waar jij in de spotlight staat met een mega toffe live band achter je. Kies uit een lijst van 100 liedjes en bouw een feestje in een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en volledig live gezongen top entertainment! Je wordt bijgestaan door een strakke band, de tekst staat voor je neus en je hebt sowieso het publiek op je hand. Want wie wil er nou niet voor even de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig zijn?

De Grote Karaokeshow is een avond zoals er maar één is. Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon, maar ook tijdens hele vette shows op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, het PEC Stadion en op Vlieland.

Voel je omringd door Zwollenaren met de band That’s What She Said (winnaars beste coverband van de Benelux, bij de Clash Of The Coverbands) speciaal voor De Grote Karaokeshow aangevuld met zangeres, blazers en danseressen. Presentator Boudewijn Koops zweept het publiek voor je op en met een aantal Special Guests is het een avond vol chaotisch vermaak, oprechte emoties en all-round party!

Kom met je vrienden naar De Grote Karaokeshow en laat ze zien wat voor podiumbeest jij bent!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...