LIKE A BAT OUT OF HELL

Datum vr 11 mei 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 21,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Het epische classic rockalbum Bat Out Of Hell, geschreven door muzikaal genie Jim Steinman en bekend van de gepassioneerde uitvoering door Meat Loaf, bestaat 40 jaar. De plaat geldt voor velen als de soundtrack van hun jeugd en is met 43 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd een van de best verkochte albums aller tijden.

Stergitarist Menno Gootjes van de progressive rock formatie Focus (Hocus Pocus, Sylvia, House Of The King) gaat met zijn ambitieuze project Like A Bat Out of Hell de uitdaging aan door het meesterwerk integraal live te vertolken: een primeur! Hiervoor heeft hij een uitgebreide band samengesteld met de beste muzikanten en de topvocalisten Martin van der Starre (Symfo Classics, Woodstock The Story, Jesus Christ Superstar), Mirjam von Eigen (onder meer bekend van de Elvis Presley Enterprises productie The Wonder Of You) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon, Karmaflow).

Verwacht niet alleen een volledige uitvoering van Bat Out Of Hell (met o.a. Paradise By The Dashboard Light en You Took The Words Right Out Of My Mouth), maar ook meer hits (I’d Do Anything For Love) en live-klassiekers (Rock And Roll Dreams Come Through) van Meat Loaf plus verrassende extra’s.


I really like Menno’s guitar playing. I feel he is an outstanding player.
Steve Hackett (Genesis)

Menno is one hell of a guitar player. A true force of nature!
Phil Campbell (Motörhead)


 

 

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...