Dit evenement is geweest

Na een overweldigend uitverkochte eerste editie van het seizoen keert het iconische techno-event weer terug op zaterdag 4 november! We hebben je een lekkere line-up beloofd, en man man man lekker is 'ie zeker; SPARTAQUE, ROY EL KEI & MANGØ. Onze eigen danceprogrammeur en "The Godfather van de Nacht" Pauluz zal 5 uur lang in de chillout area the lekkerste chillout en spacey tunes draaien! 

 

Spartaque

Als tiener begon Spartaque al met het samenstellen en produceren van dance muziek. Niet lang daarna ontdekte hij dat hij zijn muziek als DJ ten gehore kon brengen aan de massa. Bekend om zijn rauwe sets van hoge kwaliteit, gaat Spartaque al meer dan een decennium mee in de scene en heeft inmiddels al meer dan 300 uitgebrachte tracks op zijn naam staan. Zijn arsenaal bestaat uit eigen werk, maar ook remixes voor de grootste artiesten over de hele wereld.

Roy El Kei

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominent rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Record, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics. Na getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van Techno Elites. (www.royelkei.com)

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...