Dit evenement is geweest

Het underground evenement van Hedon: Stamppasta, is terug met een bak vol herrie. Zoals jullie gewend zijn van deze crew is er een bijzondere line-up in elkaar gedraaid, pure oorsmeer! Deze editie staat volledig in het teken van dj’s en producers die voortkomen uit de underground DIY scene. Een muzikaal avondje met analoge bakken en vinyl! Zo ral en compromisloos mogelijk zullen we de kleine zaal van Hedon inrichten met geluid, decor en visuals!

(Artwork: https://www.facebook.com/mattys.fantastic)

Marco (System Operator)

Marco is een welkome gast op de freeparty’s van system operator & wallfister soundsystem en een welkome dj op deze editie van stamppasta. Draait een downtempo mix van stijlen uit de acid house en acid techno. Verwacht een hypnotiserende vlucht door onbekende landschappen…

Buitenspelers (Wallfister System) LIVE

Een project van LUKAST en PETER PET (Stamppasta, Wallfister Soundsystem) waarin electronische muziek maken dezelfde rol neemt als het buitenspelen. Hutten bouwen, oorlogje spelen, vuurtje stoken en andere oneindige avonturen en improvisaties. Laat je meenemen in dit spel van Acid, Tekno en Breaks uitgewerkt met 100% hardware.

Heisa (Obs.Cur, ZMK) LIVE

Opgegroeid in de hiphop scene, schaft Heisa aka Nour Fawzi op jonge leeftijd een drumcomputer aan. Geïnspireerd door vele obscure muziekstijlen draait hij volop mee in de hollandse freeparty scene tussen 1999 en 2002. Dit is ook het jaar waarin hij samen met een aantal vrienden zijn eerste release op 12” uitbrengt. Na 18 jaar belevingen en ervaring te hebben opgedaan weet deze man de knoppen te vinden tijdens zijn hardware liveset. Verwacht een set met hardcore, drum & bass, acid en een snufje hiphop.

DJ Ignite

Deze Belgische dj heeft haar roots in de acid en breakcore scene zitten. Vanuit daar heeft zij een eigen draai gegeven aan haar favoriete acid stijlen. Haar set zal een combinatie zijn van breaks, acid en hardcore.

Dr. Graftak

DJ en producer van hardcore, acidcore en mentaltekno. Staat deze editie achter de decks voor een dj set. Heeft al meerdere nummers uitgebracht op 12” op labels als Obs.Cur. Heeft altijd veel trek in een set van early hardcore en acidcore. Let’s go… Lazertits and Powerpussy’s!

Visuals: Sem Shimla

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...