Dit evenement is geweest

Op 27 november is het precies 75 jaar geleden dat James Marshall Hendrix te Seattle werd geboren, later wijzigde hij zijn naam in Jimi Hendrix en zal de excentriekeling met zijn psychedelische spel de rock-‘n-roll voor altijd veranderen. De invloeden van Jimi Hendrix op huidige generatie gitaristen is nog altijd groot. Niet alleen de manier waarop Hendrix zijn gitaren wist te gebruiken, maar ook het baanbrekende gebruik van verschillende effecten en het ontwikkelen van nieuwe muzikale stromingen, die dankzij Hendrix het levenslicht zagen. Op 26, 27 en 28 november eren we Jimi Hendrix en het vijftigjarig bestaan van het legendarische album Axis:Bold as Love. Twee jubilea waar de muziekwereld wel stil bij moet staan.

Tijdens deze viering rondom Jimi Hendrix speelt de Hendrix tribute band c.q. Hedon All Stars het legendarische album Axis: Bold as Love integraal. Dit album was één van de twee albums die de perfectionist Jimi Hendrix in 1967 uitbracht en een album dat zich kenmerkt door het vele gebruik van nieuwe gitaar-en studiotechnieken. Kenmerkende eigenschappen waarmee Jimi Hendrix tot op de dag van vandaag nog geassocieerd wordt en een album wat je wel moet spelen als je de veelzijdigheid van Hendrix wilt eren. Een unieke viering van een unieke artiest.

De Hendrix tribute band c.q. Hedon All Stars bestaat uit: Marijn van den Berg (drums), Serge Bredewold (basgitaar/zang), Gertjan van de Weerd (toetsen/zang) en Rick Mensink (percussie). Speciaal voor dit eerbetoon wordt de band bijgestaan door o.a. : Vedran Mircetic (gitarist De Staat), Pablo van de
Poel ( gitarist/zanger DeWolff), Twan van Gerven ( Beef, Kenny B) , Merijn van Haren (Navarone) en Jan Dulles en Jaap Kwakman ( 3J’s).

Dit concert is onderdeel van een landelijke tour die door het Hedon Productiehuis landelijke wordt gedistribueerd.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...