Dit evenement is geweest

Voor dit event zijn er speciale bustickets verkrijgbaar. Dat scheelt je weer een discussie over wie de bob is! Er zijn bustickets voor de opstapplaatsen Bolsward/Sneek, Hengelo en Groningen!

In 2014 presenteerde het vijftal hun debuutalbum “Funkin’ Badass” wat hen een Radio 6 Award voor ‘Beste Groep’ en de titel 3FM Talent opleverde. Dit zorgde voor een goed gevulde agenda met meer dan 65 festivals en interesse van diverse platenmaatschappijen en muziekuitgeverijen. Dankzij YouTube en Spotify kan The Cool Quest rekenen op een sterk groeiende (inter)nationale fanbase en treden zij op in Benelux, Duitsland en Spanje.

De afgelopen jaren is de band tussen al het spelen door hard op zoek gegaan naar de nieuwe sound door middel van het schrijven van nieuw werk. Door het inbrengen van de gitaar is het geluid iets rauwer geworden. Dit is al te horen aan de single Runnin' die op dit moment op de playlist staat van verschillende radiostations in binnen en buitenland. Runnin' is de eerste single van het album dat op 23 maart gereleased wordt in Hedon, Zwolle.

DE ALLIANTIE 
Hiphop en humor! De jongens van de Zwolse formatie De Alliantie toveren elk publiek met hun naar ADHD-nijgende cabarap-stijl om tot een feestende en dolgelukkige menigte. Met de debuut EP ‘Voor de Kids (2014) gooide de zelfbenoemde boyband hoge ogen en speelde in voorprogramma’s  van internationale artiesten, waaronder The Pharcyde, Jack Parow, Talib Kweli, Kraantje Pappie en Typhoon. 17 februari bracht de drie-koppige rapgroep zijn nieuwe plaat uit in een uitverkocht Hedon. Een plaat waarop genialiteit, humor, Hiphop, soul, funk en trap samenkomen in een muzikale cocktail genaamd ‘Mooi Toch’.

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van My Baby geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...