Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Op 31 december sluiten we 2017 af en beginnen we aan een nieuw rondje om de zon! Om dat te vieren pakken we groots uit tijdens ons kleurrijke Happy Ending feest in Hedon! Geen nacht is zo speciaal als die tijdens de jaarwisseling; een nacht waar we alles uit de kast halen om jouw 2017 met een climax af te sluiten en je 2018 een fantastisch kick-off te geven.

In de Grote Zaal waan je je op een ambivalente full moon party compleet met de vetste visuals en eindbazen Randy van Velde (Rubberboot) en Ettiene La Faille achter de decks, in de Kleine Zaal ben je zelf de ster van de avond in een groots meezingfestijn met De Grote Karaoke Show op het podium. Waan je in de jungle met onze Tropical stage in de foyer waar DJ Cabrón de lekkerste tropical vinyl platen draait en het kwik laat stijgen tot Caribische hoogte. Als je goed zoekt vindt je onze secret STROHM stage waar je steeds in een klein gezelschap de lekkerste indie-electronic tunes te horen krijgt.  Hedon zou Hedon niet zijn als wij onze aankleding zouden beperken tot enkel ons pand! Jij en je vrienden krijgen namelijk de kans om bij binnenkomst een complete glow in the dark metarmorfose te ondergaan. Step into the (uv)light and shine bright, partypeople!

 

REGELNEEF, JE MAG GRATIS!

Ben jij ook zo iemand die altijd het voortouw neemt en uren achter je vrienden aan zit te bellen om ze te vertellen dat ze dit feestje 
toch echt niet mogen missen? En moet jij vervolgens ook altijd de kaartjes regelen? Dan hebben we daar speciaal voor jou iets leuks voor bedacht. Als jij voor je hele groep de tickets regelt betalen wij namelijk jouw kaartje terug!

Het werkt heel simpel. Als jij voor 8 personen of meer in één keer kaartjes koopt storten wij € 25,- terug op je rekening. Kan jij dus mooi voor nop. Let wel even op, dit geldt alleen als je je kaarten online via onze website bestelt voor 25 december (eerste kerstdag). Stuur je transactienummer door naar tickets@hedon-zwolle.nl en wij regelen de rest.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...