Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks laten de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes horen. Namen als SjamsoedinFalco BenzDollkraut, Venetian SnaresKubus en Batobe hebben de woofers al op de proef gesteld. Voor deze editie verwelkomen wij Polynation. Prachtige dromerige muziek waarbij Hessel Stuut en Stijn Hosman akoestische en elektronische elementen combineren. Polynation zit op het Atomnation label waar ze acts als David Douglas, Applescal en Weval als muzikale buurmannen hebben. 


Wie voor ’t eerst een track van Polynation opzet, denkt wellicht dat het om een producer gaat die op zijn slaapkamer de mooiste beats in elkaar draait, maar Polynation is ook een zinderende liveact. 

- 3voor12- 


Stijn en Hessel vonden elkaar in een gemeenschappelijke passie voor diepe syntesizers en electische beats en besloten een samenwerking op te starten. De muzikale dialoog voeren ze samen door het gebruik van electonische, akoustische en live drumwerk te combineren tot een muzikaal schilderij beinvloed door artiesten als Bonobo, Caribou, Nicolas Jaar en Minilogue. Hun vorige EP kreeg support van grote artiesten als Gilles Petterson, Laurent Garnier en Carl Craig. De vorige keer dat Polynation op Strohm stond, november 2016, mag je gerust legendarisch noemen. Het publiek kreeg geen genoeg van de show en 'dwong' de band om door te spelen. 

Uiteraard onbreken ook de vaste ingredienten van Strohm vanavond niet. Muzikale omlijsting is er door onze resident DJ's Pauluz & Dogsweater. De visuals zijn uiteraard ook vanavond van James Lost.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...