Dit evenement is geweest

Gratis

Herman Brood Academie on Tour  is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Alle shows zijn gratis te bezoeken. Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional, zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding en wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding Podium-/studiotechniek.

BABOOSHKA

Deze band uit Alkmaar neemt de luisteraar mee naar de duistere droomwereld van de gedachtengang van frontman Jasper Kaldenbach. Verwacht een mix tussen Radiohead, Muse en Jeff Buckley. Deze mix resulteert in een divers repertoire met een herkenbare eigen sound. 

STIJN GRUL

Laat je meevoeren door hun magische klanken die gevormd worden door sfeervolle popmuziek met een randje jazz. Dat belooft wat!

YIP ROC

Verwacht alternatieve rock met invloeden uit de sixties en seventies met een flinke dosis garage en punk! Met invloeden van Arctic Monkeys en The Doors belooft Yip Roc een waanzinnige act te worden!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...