Dit evenement is geweest

Gratis

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om nieuw talent te presenteren waar bands ruimte krijgen om zich te presenteren en publiek (gratis) kan genieten van de acts.

In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar, ook wel NEW - hét platform voor producers van Elektronische muziek uit Oost-Nederland, presenteren we deze editie twee elektronische acts waar je oren van gaan klapperen met als krachtige toevoeging the Blonde & Dreadful!

SNARESKIN
...is het bedenksel van de 22-jarige Jan-Merijn Versteeg. Door de meest uiteenlopende stijlen, waaronder vooral “future bass”, harde beats en jazz, te combineren, maakt hij iets waardoor je al twerkend je leven zal overdenken.

Elk van zijn releases vertelt een verhaal in dynamiek en contrasterende geluiden. Deze ideeën hoor je ook terug in zijn live show: een audiovisuele ervaring waar veel live toetsen en drums in verwerkt zijn.

Met zijn liveshow neemt SNARESKIN het publiek mee in een samenspel van explosieve bass music en verrassende live jams.

MARX QSTN
Hij zoekt vaak het randje op in hun muziek. Dit is terug te zien en horen in zijn show waarin je live bewerkingen hoort van tracks die hij heeft uitgebracht of nog gaat uitbrengen. Sfeervolle electronica, synths en lome beats die zo nu en dan stevig stuiteren.

BLONDE & DREADFUL
Rotsvaste grooves, golvende sounds en een stroperige laag vloeibare bas door je donder. Genadeloos eerlijke verhalen over duistere tijden.
Blonde & Dreadful. Licht en donker. Dag, nacht en alles daartussenin. Een zoektocht tussen twee extremen. Net echt.

Met: Wendy Duitscher, Francesco Taranto, Ron Jansen, Jeffrey Bollebakker, Luuk Strijbis, Oumnia Guigui en Alina Lorfeo.

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...