SONGS FOR MARY
FREEZ / IRIS PENNING (+ EXCL. SESSIE SPINVIS)

Datum vr 22 dec 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 7,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Helaas bereikte ons het bericht dat Spinvis verhinderd is om te komen spelen tijdens Songs For Mary op vrijdag 22 december in Hedon. Omdat hij jullie niet de songs wil onthouden die hij in het Dominicanenklooster schreef voor het project, kun je met je Songs For Mary-ticket voorafgaand aan het concert van Spinvis op zondag 17 december een exclusieve sessie bijwonen om alsnog van het materiaal te genieten.

 

Let op: deze sessie staat los van het concert van Spinvis van Trein Vuur Dageraad tour. Hier dien je dan ook een apart ticket voor te hebben.

Songs For Mary keert terug. Drie artiesten betreden twee dagen het Dominicanenklooster in Zwolle om een song geïnspireerd op de Mariakapel te schrijven. Dit jaar treden Spinvis, Freez en Iris Penning in de voetsporen van Het Gloren, Clean Pete, a balladeer, The Black Atlantic, Chayah en Tangarine die eerdere edities voor deze opgave stonden. Zowel het maakproces als natuurlijk de song zelf worden vastgelegd op video door videoplatform InDeKringloop. Bekijk het resultaat van vorig jaar hieronder.

Songs for Mary komt tot stand door een samenwerking tussen IndeKringloop, Hedon en Domincanenklooster Zwolle.
Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...