Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

AVI ON FIRE & The Howlin' present: The Double Down Tour

Een avond waarin twee bands hun krachten bundelen voor een onvergetelijk geheel; The Howlin' combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop; een frisse sound, gelaagde teksten verpakt in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. Samen klimmen deze twee formaties naar een nieuw niveau, een explosieve avond vol bezieling, plezier en broeierige uitschieters. All in, 1+1=3. Kom het meemaken, en we garanderen dat je dansend, een beetje shaky en tintelend van top tot teen naar huis gaat.

AVI ON FIRE

AVI ON FIRE inderdaad, met hoofdletters, is het soloporoject van Bram Wesdorp, hij maakte eerder muziek met Neighbour Neighbour en Yellow Grass. in 2016 deed hij mee aan de Popronde en werd vervolgens door ondermeer DWDD en 3FM opgepikt. AVI ON FIRE stond op festivals als Indian Summer maar ook vorig jaar nog bij ons in Hedon. Als je dan toch een label moet plakken op deze artiest? Voor de liefhebbers van Phoenix, The Whitest Boy Alive en The Wombats. Lekker hoor!

THE HOWLIN'

Een van de meest geboekte bands in de Popronde tot nu toe: The Howlin'. Inderdaad, The Howlin'is ook een boek en een film maar dus ook een vierkoppige band. Inspiratie vinden ze in de muziek die ze zelf luisteren, van hiphop tot folk, rock en alternative. En misschien omschrijft dat de band wel het beste, uit elk genre pakken ze een stukje en al die stukjes bij elkaar maken de puzzel die The Howlin' misschien wel is. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...