Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

nov.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

NORTH STAR

  • Datum

Deze voorstelling is geweest

NORTH STAR

Feest! Op 16 november 2017 presenteert North Star zijn eerste album bij ons in Hedon. En niet zomaar een feestje: tijdens de release party vindt ook het eerste echte liveoptreden van de band plaats. Een dubbele primeur dus voor deze electropop-band die in 2016 is opgericht, maar al jaren met elkaar muziek maakt. De Zwolse muziekformatie bestaat uit Anne-Linn Beekhof (leadzangeres), René Postma (schrijver, co-producer en bassist) en Matthias van Olst (drummer). 

Melodieus, vocaal clean, gelaagd, vrij heavy en een tikje mysterieus maar toch toegankelijk: zo kun je de muziek van North Star het beste omschrijven. De nummers hebben invloeden van bands als Massive Attack, Hooverphonic, Kraftwerk en MuteMath. Support your locals en kom kijken tijdens deze speciale show.

Support: Inge van Calkar

Het voorprogramma is vanavond voor Inge van Calkar nieuwe stijl. Nieuwe stijl? Inderdaad nieuwe stijl. Het roer is omgegaan bij 'van Calkar' die je misschien nog kent van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Die Inge is er niet meer. Ze sloeg voor haar nieuwe album Black Confetti linksaf. Ging met twee jongen producers werken en is naar eigen zeggen niet meer die fragiele singer-songwriter met een muts op maar een stijlvolle in het wit gelkede artiest die met haar muziek scherp op de snede wil gaan staan.