Dit evenement is geweest

Gratis

Feest! Op 16 november 2017 presenteert North Star zijn eerste album bij ons in Hedon. En niet zomaar een feestje: tijdens de release party vindt ook het eerste echte liveoptreden van de band plaats. Een dubbele primeur dus voor deze electropop-band die in 2016 is opgericht, maar al jaren met elkaar muziek maakt. De Zwolse muziekformatie bestaat uit Anne-Linn Beekhof (leadzangeres), René Postma (schrijver, co-producer en bassist) en Matthias van Olst (drummer). 

Melodieus, vocaal clean, gelaagd, vrij heavy en een tikje mysterieus maar toch toegankelijk: zo kun je de muziek van North Star het beste omschrijven. De nummers hebben invloeden van bands als Massive Attack, Hooverphonic, Kraftwerk en MuteMath. Support your locals en kom kijken tijdens deze speciale show.

Support: Inge van Calkar

Het voorprogramma is vanavond voor Inge van Calkar nieuwe stijl. Nieuwe stijl? Inderdaad nieuwe stijl. Het roer is omgegaan bij 'van Calkar' die je misschien nog kent van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Die Inge is er niet meer. Ze sloeg voor haar nieuwe album Black Confetti linksaf. Ging met twee jongen producers werken en is naar eigen zeggen niet meer die fragiele singer-songwriter met een muts op maar een stijlvolle in het wit gelkede artiest die met haar muziek scherp op de snede wil gaan staan. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...