Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

In september presenteerde Ciara Sidine in Ierland de opvolger van haar debuut album, Unbroken Line die opnieuw lovende recensies heeft gekregen ook vanuit Nederland. In Nederland resulteerde dat bijvoorbeel door airplay op Radio 2 en maakte Ciara Sidine haar opwachting in het tv-programma Vrije Geluiden. Ze mengt alternatieve Amerikaanse country als vanzelfsprekend met Ierse melodielijnen. Haar literaire achtergrond staat borg voor prachtige, doorleefde teksten. Maar de echte grote verrassing zijn haar songs en de stem waarmee ze die ten gehore brengt: glashelder, haarzuiver en soepel, met precies dat beetje ‘snik’ erin om je weerloos van ontroering achter te laten. 

Alternatieve Amerikaanse country (alt.country voor de liefhebbers) is groot gemaakt door mensen als Johnny Cash, niet toevallig één van de grote idolen van Sidine. Het is toegankelijke, maar tegelijk pure en compromisloze muziek, die alle ruimte laat aan de persoonlijkheid van de artiest. Centraal staat het leven zelf, met alle ups en downs die het te bieden heeft. Met haar Ierse achtergrond voegt Ciara Sidine een stevige dosis muzikale magie toe aan haar muziek. Haar songs klinken als moderne klassiekers. Op haar album weet ze zich bovendien te omringen met topmuzikanten, mensen die eerder samenwerkten met grootheden als Van Morrison, Terence Trent D’Arby en The Waterboys.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...