Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Met hun oprichting in 1961 is Bintangs één van Nederlands oudste en nog steeds actieve bands. De band werd opgericht door Frank Kraaijeveld die 56 jaar na de oprichting nog steeds actief is binnen Bintangs. In hun lange carrière bracht de band maar liefst 24 albums uit en bereikten ze met de single Travellin' In The U.S.A hun grootste commerciële succes. Het nummer stond 9 weken in de Top 40 en bereikte de negende positie.

Bintangs is Indonesisch voor ‘sterren’ en dat zijn ze. Met platen uitgebracht op het beroemde Amerikaanse label DECCA Records en een enorme staat van dienst is een optreden van Bintangs iets wat niet mag ontbreken op de bucketlist van elke rhythm-en blues liefhebber. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...