LEVEL 42
THE ETERNITY TOUR

Datum di 06 nov 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Prijs € 34,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Level 42 is inmiddels 38 jaar actief als band maar nog lang niet uitgeblust. In 2017 speelden ze in het kader van The Eternity Tour al een uitgebreide tour in Japan en een groot aantal Europese (festival)shows maar ook in 2018 knopen ze daar een groot aantal optredens aan vast waaronder dus deze show in Zwolle. Frontman Mark King antwoorde dan ook meteen met 'no way’op de vraag van een journalist of Level 42 niet eens rustiger aan moest doen. Het zegt wat over de gedrevenheid en het plezier die de jazz-funk band na al die jaren nog steeds heeft. 

Het rijtje met feiten rondom Level 42 is dan ook indrukwekkend. De band bracht 14 studio albums, 7 live albums en 6 compilatie albums uit en verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen albums. Met deze gegevens is de band dan ook een van de meest succesvolle Britse bands van de jaren tachtig en weet de band zich nog steeds te hernieuwen en opnieuw uit te vinden. Met optredens van Japan tot in Zwolle is de band na al die jaren een vaste waarde en een band die elke muziekliefhebber minimaal een keer gezien moet hebben. 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...