WUCAN

Datum zo 18 feb 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 14,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Wucan maakte zijn entree in de Duitse rockscene rond de release van hun goed ontvangen EP Vikarma in 2014. De band weet invloeden van bands als Deep Purple en Black Sabbath te vertalen naar een meer psychedelisch eigen geluid. Wucan staat onder aanvoering van Francis Tobolsky een multi-instrumentalist die het gebruik van theramin, fluit en uiteraard de elektrische gitaar niet schuwt. Het geeft de band een uniek geluid wat je kan plaatsen tussen My Baby en Deep Purple.


 'dappere female fronted Heavy fluit Krautrock protometal uit Duitsland!'

Eurosonic-Noorderslag


Na het goed ontvangen debuutalbum Sow The Wind met het lange uitgesponnen nummer Wandersmann en een goed ontvangen show op Eurosonic-Noorderslag kwam de band in september van dit jaar met hun tweede album Reap The Storm. Na aanleiding van deze plaat trekt de Duitse band uitgebreid de tourbus in en doen ze een uitgebreide tour waaronder de show van 18 februari in Hedon.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...