Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Wucan maakte zijn entree in de Duitse rockscene rond de release van hun goed ontvangen EP Vikarma in 2014. De band weet invloeden van bands als Deep Purple en Black Sabbath te vertalen naar een meer psychedelisch eigen geluid. Wucan staat onder aanvoering van Francis Tobolsky een multi-instrumentalist die het gebruik van theramin, fluit en uiteraard de elektrische gitaar niet schuwt. Het geeft de band een uniek geluid wat je kan plaatsen tussen My Baby en Deep Purple.


 'dappere female fronted Heavy fluit Krautrock protometal uit Duitsland!'

Eurosonic-Noorderslag


Na het goed ontvangen debuutalbum Sow The Wind met het lange uitgesponnen nummer Wandersmann en een goed ontvangen show op Eurosonic-Noorderslag kwam de band in september van dit jaar met hun tweede album Reap The Storm. Na aanleiding van deze plaat trekt de Duitse band uitgebreid de tourbus in en doen ze een uitgebreide tour waaronder de show van 18 februari in Hedon.

DELTA ECHOES

Uit de dampende moerassen en de drekkige klei van het oostelijke deel van Nederland komt een driekoppig collectief dat zich specialiseert in gruizige garage, doordrenkt van psychedelische echoes uit de roerige jaren zestig. Gewapend met zompige fuzz sounds, pompende bas en vettige drumklappen gaat het drietal het publiek te lijf. Denk aan texaanse psych, contemporary hippe combo’s en
Byrds-y jangles.

Turn on, tune in, maar vergeet je oordoppen vooral niet.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...