Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Een speciale avond vanavond in Hedon want je krijgt niet één maar twee headliners. Dit betekend dat beide bands een volledige eigen show geven en je dus extra veel muziek krijgt voor je kaartje! 


Planet of Zeus

Met zo'n bandnaam hoop je dat het waar is en inderdaad, het klopt: Planet of Zeus komt uit Griekenland. De band die in 2000 werd opgericht heeft in hun thuisland al een grote schare met fans en is hard op weg om dit ook buiten de landsgrenzen te doen. De band werd door Iron Maiden's Bruce Dickinson opgepikt en kreeg airplay in zijn programma op de BBC. Muzikaal gaat Planet of Zeus van Lynyrd Skynyrd naar Queens of the Stone Age en neemt onderweg even de afslag van Mastodon.

 

Lionize

Deze mannen kennen we hier in Zwolle al een klein beetje want ze stonden eerder in Hedon, toen als support van de band CKY. De Amerikaanse rockformatie die in september van dit jaar met hun nieuwe album Nuclear Soul komt stond vorig jaar voor het eerst in Nederland maar heeft in hun thuisland een grote schare fans. Je kan hun geluid indelen ergens tussen Led Zeppelin en inderdaad: CKY.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...