Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

In 2015 stond HAEVN nog in onze kleine zaal. Nu twee jaar later komen zij terug naar Hedon maar deze keer voor de grote zaal en terecht! Er zijn weinig bands die uiteindelijk de stap kunnen maken naar een groot publiek, HAEVN heeft dit gedaan terwijl zij nog geen debuutalbum hebben uitgebracht, een bijzondere prestatie voor een bijzondere band. Na hun doorbrak is het onwijs snel gegaan voor de jonge band, in 2015 zijn ze door 3FM uitgeroepen tot Serious talent, stonden zij in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en als kroon op hun werk stonden zij in 2017 samen met het Red Limo String Quartet in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Martijn van der Meer en filmscore/producer Jorrit Kleijnen uit Amsterdam. Hun unieke combinatie van cinematische melodieëm en warme vocals resulteerde in het indringende nummer 'Where the Heart is', opgenomen met producer Tim Bran bekend van London Grammar, Rhodes en Birdy. De band is momenteel aan het werk aan hun debuut EP.

Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame voor BMW, tevens opgenomen in samenwerking met Tim Bran. Met de komst van drummer David Broeders en gitarist Tom Veugen was de band compleet. 

SUPPORT: WILL KNOX 

Will Knox is een singer-songwriter uit London. Als schrijver heeft hij al samengewerkt met vele Nederlandse topartiesten als Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij ook een BUMA/STEMRA award won. Vorig jaar bracht hij het album ‘The River Ink’ uit in een uitverkochte Paradiso, en kwam hij in de Nederlandse Album Top 40 te staan. Will speelde o.a. in het voorprogramma van BLØF in Paradiso en op Concert at Sea.

 

AFTERSHOW: STROHM 

Na de show is er de mogelijkheid om te blijven hangen voor een babbel en een drankje, want de aftershow wordt verzorgd door de mannen achter het live electronica concept Strohm! DJ's Pauluz & Dogsweater zorgen voor een fijne ambiance om je avond perfect af te sluiten. 

 

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van HAEVN geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...