HAEVN
AFTERSHOW: STROHM DJ SET PAULUZ & DOGSWEATER

Datum do 05 apr 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Prijs € 22,00
Bestel tickets

Start voorverkoop: vrijdag  17 november om 10:00

In 2015 stond HAEVN nog in onze kleine zaal. Nu twee jaar later komen zij terug naar Hedon maar deze keer voor de grote zaal en terecht! Er zijn weinig bands die uiteindelijk de stap kunnen maken naar een groot publiek, HAEVN heeft dit gedaan terwijl zij nog geen debuutalbum hebben uitgebracht, een bijzondere prestatie voor een bijzondere band. Na hun doorbrak is het onwijs snel gegaan voor de jonge band, in 2015 zijn ze door 3FM uitgeroepen tot Serious talent, stonden zij in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en als kroon op hun werk stonden zij in 2017 samen met het Red Limo String Quartet in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Martijn van der Meer en filmscore/producer Jorrit Kleijnen uit Amsterdam. Hun unieke combinatie van cinematische melodieëm en warme vocals resulteerde in het indringende nummer 'Where the Heart is', opgenomen met producer Tim Bran bekend van London Grammar, Rhodes en Birdy. De band is momenteel aan het werk aan hun debuut EP.

Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame voor BMW, tevens opgenomen in samenwerking met Tim Bran. Met de komst van drummer David Broeders en gitarist Tom Veugen was de band compleet. 

 

AFTERSHOW: STROHM 

Na de show is er de mogelijkheid om te blijven hangen voor een babbel en een drankje, want de aftershow wordt verzorgd door de mannen achter het live electronica concept Strohm! DJ's Pauluz & Dogsweater zorgen voor een fijne ambiance om je avond perfect af te sluiten. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...