Dit evenement is geweest

Gratis

Inschrijving is gesloten.

In diverse rondes met elk zijn eigen thema en een bonusronde komen er fragmenten voorbij van de jaren 50 tot en met gister. Aan de deelnemende teams de taak om zo veel mogelijk fragmenten te herkennen zodat er punten gescoord kunnen worden door de juiste artiest en titel op te schrijven en/of de aanvullende vragen en puzzels goed te beantwoorden.

Met een niveau van gezelligheid tot licht uitdagend presenteren we een herkenbare quiz waarbij mensen na een paar gezellige uurtjes met een goed gevoel naar huis gaan. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...